Huikoo Catering – Pitopalvelua tyylillä Porissa

Pyydä tarjous »

Taatusti laadukas kokonaisuus toiveidesi mukaan Huikoon huipputiimiltä.

Huikoo Catering on kokeneiden tekijöiden raikkaalla otteella toimiva porilainen pitopalveluyritys, jonka toimintaa ohjaavat tuoreus ja laatu. Palvelemme koko Satakunnan alueella, sopimuksesta kauempanakin. 

Toteutamme niin suuremmat, tuhansien vieraiden tapahtumat kuin esimerkiksi pienimuotoisemmat kokoustarjoilut. Ruokien lisäksi meiltä järjestyy myös juomatarjoilu.

Innovatiiviset menumme sisältävät kansainvälisiä makuja klassikoita ja perinteitä unohtamatta. Loihdimme tarjoilut toiveidesi mukaan, tai voit valita suosikkisi menupaketeistamme.

Tilaisuus järjestetään valitsemassasi kohteessa: voit myös hyödyntää historiallisia juhlatilojamme, Mekania ja Kellahden kartanoa

Pöytäliinat, kangasservetit, astiat ja kattaus järjestyvät kaikki kauttamme. Ammattitaitoinen henkilöstömme huolehtii kaikesta tarjoiluun liittyvästä, jotta voit itse keskittyä pääasiaan – juhlimiseen tai esimerkiksi kokouksen pitoon.

Ota yhteyttä »

Juhlat

Toiveidesi mukaiset tarjoilut hääjuhlaan, merkkipäiville, sukujuhliin tai muuhun yksityistilaisuuteen saat meiltä – harraste- ja muita ryhmiä unohtamatta!

Järjestetään juhlat »

Yritys­tilaisuudet

Tasokkaat tarjoilut kokouksiin, koulutustilaisuuksiin, juhliin sekä muihin organisaatio- ja yrityskokoontumisiin tilaisuuden koosta riippumatta. 

Pyydä tarjous »

Tapahtumat ja festarit

Huikoo on kokenut tapahtuma- ja festarikonkari, joka ei telttaolosuhteita kavahda. Taso pysyy säästä ja nälkäisten suiden määrästä huolimatta. 

Catering tapahtumaasi »
Soita